Aromela

Servicii


Prestam servicii de procesare ecologica de fructe si legume. 

Nu de putine ori am auzit de mici producatori care nu reusesc sa valorifice fructele sau legumele obtinute din greu in propriile gradini/plantatia.

Pentru a veni in sprijinul acestora, ne-am gandit sa deschidem portile fabricutei proprii astfel incat materia prima a acestora, atat de perisabila, sa se transforme intr-un suc natural pe care il pot valorifica/consuma intr-o perioada mare, de până la 12 luni.

Procesarea consta in transformarea fructelor in suc, respectiv: spalarea, tocarea, presarea la rece, apoi pasteurizarea, ambalarea in pungi de tip bag in box de 3 L si apoi in cutii. Acest sistem de ambalare permite mentinerea sucului pana la 12 luni. Procesarea dureaza cateva ore pentru o cantitate de cca 300-500 de kilograme de fructe astfel incat la sfarsitul zilei plecati cu suc.

Putem procesa: mure, capsuni, coacaze, afine, zmeura, aronia, soc, mere, pere, morcovi, sfecla rosie. Se pot face si combinatii intre acestea, in functie de imaginatia dvs. In plus, puteti achizitiona si de la noi fructe de aronia si soc pentru diverse combinatii de fructe.

Preturile ambalajelor sunt de 3.5 lei/punga de tip BIB de 3 l, respectiv de 1.5 lei/cutia de carton de tip BIB de 3 L, fara TVA. Pentru alte tipuri de ambalaje se va discuta punctual.

Pretul serviciului de procesare este de 2,5 lei/kg, fara TVA, de fruct procesat si ulterior ambalat in BIB. Randamentul de procesare depinde de tipul de fruct. Randamentul uzual este intre 50 si 60 %.

Pentru o buna organizare a activitatii, va rugam sa va programati telefonic la nr: 0758112268 sau prin e-mail: contact@aromela.ro.

Pentru situatii de urgenta (fara programare prealabila), sau pentru solicitare de procesare in week-end/sarbatori, preturile de mai sus se majoreaza cu pana la 100%. 

Adauga un plus valoare fructelor si legumelor tale!

Servicii agricultura ecologica

Venim in ajutorul dumneavoastra cu serviciile de inscriere in agricultura ecologica si mentinerea statusului ecologic al fermei.

Serviciile noastre includ:

Inscrierea in agricultura ecologica

  1. Pregatirea documentatiei beneficiarului in vederea inscrierii in agricultura ecologica.
  2. Inscrierea  in agricultura ecologica.
  3. Mentinerea relatiei cu organismele de certificare ecologica pe perioada conversiei.
  4. Obtinerea certificarii ecologice la finalul perioadei de conversie.

Mentinerea certificarii ecologice

  1. Fişa de înregistrare a producătorilor in agricultura ecologică (Directia pentru Agricultura Judeteana).
  2. Scheme de combatere folosind produse fitosanitare certificate ecologic.
  3. Scheme de fertilizare folosind ingrasaminte certificate ecologic.
  4. Pregatirea dosarului in vederea inspectiei(dosarul de inputuri ecologice,jurnalul plantatiei,derogari,fisa magazie,calculul cuprului total folosit.etc).

 

Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati la numarul 0758112268

Find us on
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si nu rata ultimele noutati si oferte!