Aromela

Services

Prestam servicii de procesare ecologica de fructe si legume. 

Nu de putine ori am auzit de mici producatori care nu reusesc sa valorifice fructele sau legumele obtinute din greu in propriile gradini/plantatia.

Pentru a veni in sprijinul acestora, ne-am gandit sa deschidem portile fabricutei proprii astfel incat materia prima a acestora, atat de perisabila, sa se transforme intr-un suc natural pe care il pot valorifica/consuma intr-o perioada mare, de până la 12 luni.

Procesarea consta in transformarea fructelor in suc, respectiv: spalarea, tocarea, presarea la rece, apoi pasteurizarea, ambalarea in pungi de tip bag in box de 3 L si apoi in cutii. Acest sistem de ambalare permite mentinerea sucului pana la 12 luni. Procesarea dureaza cateva ore pentru o cantitate de cca 300-500 de kilograme de fructe astfel incat la sfarsitul zilei plecati cu suc.

Putem procesa: mure, capsuni, coacaze, afine, zmeura, aronia, soc, mere, pere, morcovi, sfecla rosie. Se pot face si combinatii intre acestea, in functie de imaginatia dvs. In plus, puteti achizitiona si de la noi fructe de aronia si soc pentru diverse combinatii de fructe.

Preturile ambalajelor sunt de 3.5 lei/punga de tip BIB de 3 l, respectiv de 1.5 lei/cutia de carton de tip BIB de 3 L, fara TVA. Pentru alte tipuri de ambalaje se va discuta punctual.

Pretul serviciului de procesare este de 2,5 lei/kg, fara TVA, de fruct procesat si ulterior ambalat in BIB. Randamentul de procesare depinde de tipul de fruct. Randamentul uzual este intre 50 si 60 %.

Pentru o buna organizare a activitatii, va rugam sa va programati telefonic la nr: 0758112268 sau prin e-mail: contact@aromela.ro.

Pentru situatii de urgenta (fara programare prealabila), sau pentru solicitare de procesare in week-end/sarbatori, preturile de mai sus se majoreaza cu pana la 100%. 

 


Find us on:
Newsletter

Subscribe to the newsletter to keep up-to-date on the latest news and offers!