Aromela

Metode de plata


Informatii si metode de plata 

Cumpărăturile efectuate în magazinul online pot fi achitate online, prin card sau ramburs (pentru comenzile livrate la domiciliul dumneavoastră). Aceste optiuni sunt valabile numai pentru comenzi livrate pe teritoriul Romaniei

Plăţile online sunt procesate întotdeauna prin MobilPay. Livrarea comenzii se face dupa confirmarea incasarii platii efectuate. Pentru operativitate, astfel incat produsul sa ajunga cat mai repede la dvs, vă rugăm să ne transmiteti un mesaj de informare (prin e-mail sau sms) cu privire la efectuare platii.

Pentru platile prin transfer bancar, dupa finalizarea comenzii in care ati optat pentru acest tip de plata, veti primi o factura proforma care cuprinde toate informațiile necesare ce trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru operativitate astfel incat produsul sa ajunga cat mai repede la dvs, vă rugăm să ne trimiteți o copie a ordinului de plată.

Plata ramburs se efectuează la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către cel care a efectuat livrarea.

Pentru livrare in afara Romaniei, plata disponibila este numai cea in avans, pe baza de factura proforma. Dupa efectuarea comenzii va vom contact si va vom trimite factura proforma, dupa indetificarea transportului optim. 

Find us on
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si nu rata ultimele noutati si oferte!