Aromela

Payment


Informatii si metode de plata - Din pacate incepand cu data de 15.10 nu functioneaza plata cu cardul, din motive tehnice. Ne cerem scuze pentru disconfort. In situatia in care nu doriti plata ramburs va rugam sa ne contactati la nr 0752246140 pentru a stabili de comun acord o alta varianta de plata. Va multumim!

Cumpărăturile efectuate în magazinul online pot fi achitate online, prin card sau ramburs (pentru comenzile livrate la domiciliul dumneavoastră).

Plăţile online sunt procesate întotdeauna prin MobilPay. Livrarea comenzii se face dupa confirmarea incasarii platii efectuate. Pentru operativitate, astfel incat produsul sa ajunga cat mai repede la dvs, vă rugăm să ne transmiteti un mesaj de informare (prin e-mail sau sms) cu privire la efectuare platii.

Pentru platile prin transfer bancar, dupa finalizarea comenzii in care ati optat pentru acest tip de plata, veti primi o factura proforma care cuprinde toate informațiile necesare ce trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru operativitate astfel incat produsul sa ajunga cat mai repede la dvs, vă rugăm să ne trimiteți o copie a ordinului de plată.

Plata ramburs se efectuează la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către cel care a efectuat livrarea.

Find us on:
Newsletter

Subscribe to the newsletter to keep up-to-date on the latest news and offers!