Aromela

Livrare


Informatii si metode de livrare
 

Va punem la dispozitie urmatoarele metode de livrare in Romania: Cargus (in toata tara) si ridicare de la sediu (Catunu, Dambovita).

Termenul de livrare este de regula 2-3 zile lucratoare. 

Pentru ridicarea de la sediu, va rugam sa ne comunicati telefonic sau prin mail data si ora ridicarii produsului cu cel putin 24 de ore inainte de data respectiva.

Pentru livrarea prin Curier veti plăti o taxa de 25 lei. Comenzile de peste 200 RON sunt livrate cu transport gratuit pentru client (achitam noi transportul). Optiunea este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

Dacă produsele sunt livrate la adresa dumneavoastră, curierii vor încerca să le livreze de două ori. După două încercări de livrare nereuşite comanda va fi returnata în magazinul nostru.

Dupa efectuarea comenzii, nu veti fi contactat telefonic sau prin sms/ e-mail de un reprezentant al companiei noastre pentru confirmarea comenzii (consideram comanda ca fiind ferma).

Costul livrarii in interiorul Uniunii Europene se va stabili de comun acord cu clientul in functie de transportatul identificat de client sau, la cererea clientului de catre Sana Plant Extract SRL.

Find us on
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si nu rata ultimele noutati si oferte!