Aromela

Proiectul ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România”, final de program.

Final de program pentru firmele participante la programul "SMEs Export Promotion", proiectul ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România”, ajungand la sfarsit.

Si cum orice sfarsit este un nou inceput, va prezentam mai jos imaginile care speram sa marcheze acest nou inceput.

Cu aceasta ocazie am fost onorati sa prezentam produsele noastre reprezentantilor Elvetiei, Domnului E.S. Arthur Mattli - Ambasadorul Elveției la București, Domnului Roland Python, Șeful Biroului Contribuției Elvețiene, Ambasada Elveției la București, Domnului Ralph Ammann, Manager de proiect pentru Romania, Secretariatul de Stat pentru Afaceri Economice (SECO) Elveția, Doamnei Marinela Ivan- Bucharest Office Ambasada Elvetiei.

Speram ca am reusit sa dovedim ca avem produse sanatoase dar si gustoase si, de ce nu, ca sa dovedim ca Romania poate reprezenta o referinta in productia ecologica. 


"Prin Programul Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România, peste 100 de firme din domeniile agriculturii ecologice și producției de mobilier au avut oportunitatea să participe la șase târguri internaționale în calitate de expozant sau vizitator. În primul rând, experiența acumulată le-a oferit producătorilor români încrederea de a crea produse sub brand propriu, nu numai de a oferi materia primă la export, limitându-și astfel câștigurile și dezvoltarea pe termen lung. De asemenea, le-a permis să-și testeze oferta pe piețe cultural diferite și să obțină informația necesară pentru a-și adapta produsele celor mai exigenți clienți. În plus, observând dinamica piețelor externe, și-au adaptat viziunea pentru a contribui la dezvoltarea piețelor interne. "

Find us on:
Newsletter

Subscribe to the newsletter to keep up-to-date on the latest news and offers!