Aromela

Unde fugim din oraș? - Piata locala din ferma Bio Arca

Ferma Aromela își deschide larg porțile pentru toți cei iubitorii de natură! - Intrare GRATUITĂ

Vino și tu la Ferma Aromela pentru o experieță autentică, unde să deguști natura și să petreci o zi minunată la o fermă BIO. Hai să fugi pentru o zi de zgomotul orașului și să te reîncarci cu sunetul naturii. Experiența pe care o vei trăi nu va fi numai una de liniște și relaxare, dar va fi și una educativă. Poți să vezi și să deguști fructele crescute în regim de cultură BIO și să afli lucruri interesante despre proprietățile tuturor plantelor și ale fructelor.

Ferma Aromela nu este doar o plantație de plante și fructe ecologice, ci este și o pasiune din suflet, pentru oameni și natură. O pasiune care ne urmărește prin fiecare pas al procesului de producție, de la cultivrea propriilor fructe, la culegerea și procesarea lor în sucuri. Ne dorim să împărtășim această pasiune și experiență mai departe și de ce nu, să aducem și puțină educație agricolă celor care ne vor vizita.

Astfel, dăm startul și te invităm la primul eveniment organizat împreună cu Stațiunea de Cercetare-Dezvolatare pentru Pomicultură Băneasea și cu agenția INPulse, numit “Ziua Porților Deschise – Căpșuna, de la recoltare stolon la plantare”, la ferma Aromela.


La ce trebuie să te aștepți?

În primul rând, trebuie știi faptul că Ferma Aromela este o oază verde ce se întinde pe o suprafață de 10 ha, în care se regăsesc pomi fructiferi (soc), arbuști (aronia, mur, afin, coacăz, zmeur, căpșun), flori de lavandă și spații de acces între diferitele culturi.

Find us on
Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si nu rata ultimele noutati si oferte!