Aromela

Siropuri naturale cu Aronia, by Alexandra Rogojan

Un articol publicat pe https://alexandrarogojan.com/siropuri-naturale-cu-aronia/

Trebuie să recunosc că deși sunt fanul produselor naturale, despre aronia am aflat destul de târziu. Probabil există și printre voi, persoane care nu știu ce este această plantă minunată așa că vreau să vă vorbesc puțin despre ea.

Aronia, denumită și scoruș negru, provine din America de Nord și este plantată atât cu scop decorativ cât și pentru proprietățile sale unice.

Fructele de aronia au un conținut bogat de vitamine, minerale și antioxidanți. ,,Biluțele negre” conțin vitaminele A, B2, B6, B9, C, plus vitamina E și Q (care este foarte rară și ajută la distrugerea celulelor bolnave, în cazul cancerului, a bolii Parkinson și astmului). De asemenea, conține fier, iod, mangan și fosfor.

Îmi pare extrem de rău că nu am știut mai repede despre proprietățile acestei plante. Cu ajutorul ei puteam să scap simplu și natural de deficiența de fier și iod pe care am avut-o.

Printre propriețățiile acestor fructe se regăsesc și următoarele:

– reglează tensiunea arterială

– contribuie la elasticitatea vaselor de sânge

– benefic pentru creier, previne pierderile de memorie

– încetinesc procesul de îmbătrânire

– sunt recomandate în cazul bolilor de piele, al alergiilor și rinitelor

-combate stresul și oboseală

– previne infecțiile virale, ajută în caz de intoxicații și curăță colonul

– regenerează masa musculară și osoasă și ajuă la menținerea greutății

Aronia nu este un fruct alergen, astfel este recomandată și bebelușilor.

Deoarece gustul fructelor de aronia proaspete este amar și astringent, am apelat la un bun înlocuitor: sucurile și siropurile cu Aronia de la Aromela.ro

Noi am încercat câteva dintre variantele disponibile: suc ecologic de aronia și căpșuni, aronia, aronia și mure, sirop ecologic de aronia și lavandă, aronia.

Tata îl preferă pe cel simplu. Iar după ce a consumat o sticlă de suc ecologic de Aronia a spus că se simte mai plin de energie. Sucul îl revigorează și îi conferă un tonus special. Între timp am comandat o cutie de 3L pentru a face o cură de lungă durată cu aronia.

Preferatul meu e cel cu mure și aronia. Îmi place tare mult și îl beau cu drag. Mama prefera combinația cu căpșuni, iar Ionuț a ales lavanda. Fiecare cu aroma sa preferată.

Vă recomand să încercați aceste siropuri și sucuri naturale. Sunt delicioase și au o mulțime de vitamine. Sunt perfecte pentru sezonul rece.

Ați auzit până acum de această plantă / fruct? Ați baut sucuri sau siropuri cu aronia?

Find us on:
Newsletter

Subscribe to the newsletter to keep up-to-date on the latest news and offers!