Aromela

Flori de lavanda, uscata, vrac, certificate ecologic, 1 kg.

Rating: 0.00 (0 reviews)
  • Product Code: PS29
  • Availability: Unavailable
  • Availability: In stock
  • Cantitate disponibila: 0 buc.
  • 40 Lei

  • Ex Tax: 40 Lei

Flori de lavanda uscate, vrac. Pretul este in lei/kg.

Florile de lavandă pot fi folosite pentru prepararea ceaiurilor şi tincturilor. Acestea, dincolo de aroma deosebită, au rol benefic asupra organismului (recomandat pentru reglarea tensiunii, a sistemului imunitar, împotriva stresului şi insomniei).
Florile au acţiune carminativă şi slabe efecte stimulente nervoase.
Se utilizează intern pentru acţiunea carminativă, în tulburări digestive, în cefalee şi ca stimulent general sub formă de poţiuni, ca aromatizant şi corectiv. Intră în compoziţia ţigărilor antiastmatice.
Produsele fitoterapeutice din lavanda a au acţiune calmantă, diuretică, coleretică, antiseptică şi cicatrizantă. Fitoterapia cu preparate din lavanda este indicată în neurastenie, surmenaj, stări de iritabilitate nervoasă, migrene şi alte dureri de cap, boli de rinichi şi ficat.
Pe scară şi mai mare, este folosita în industria cosmeticelor, la fabricarea unor produse pentru întreţinerea feţei şi mâinilor, a săpunurilor şi detergenţilor.
Efectul insecticid al florilor de lavandă poate fi util în gospodărie pentru combaterea moliilor. În acest scop, planta se aşază între haine, acestea vor avea în plus şi un miros plăcut.

Acorda o nota:

Similars products


Blog

Recent articles

Find us on:
Newsletter

Subscribe to the newsletter to keep up-to-date on the latest news and offers!